keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Pukinkonttiin

Esikoislapsenlapselle menevät nämä tumput. Pikkusiskollekin on valmistumassa samanlainen pari. (isompi, n. 110cm, 36 s, pienempi, n. 90cm, 32 s, 3.5 puikot). Kaksoset suostuivat testaamaan näitä, joten pituuksien pitäisi olla kohdallaan.

Sukkapari saa seurakseen tumput. Seuraavaksi voisin kokeilla ehkä pipoa?

Nalle four seasons syksyn väreissä tumput. Lanka on aika ohkaista, mikä hieman harmittaa. Näillä ei voi siis lumipalloja tehdä, eivätkä oikein sovellu pikkupoikien pihaleikkeihin, mutta kyläreissulle sentään.

2 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Onpas nuo ihanan näköiset! hyväö lanka maku sulla =) Nimittäin itse ostin myös tuota punaista nallea tytöille sukkalangaksi, mutta mummo (äitini) nappasi kerän ja kutoo parhaillaan tytöille sukkia. Itse kudon kummipoikasille sinisellä/musta/harmaa/valkoisella - kirjavalla 7veljeksellä sukkia...

Myy kirjoitti...

Maija: Yläkuvassa langan väri pääsee paremmin oikeuksiinsa, alakuvassa sama lanka näyttää ihan mustalta paikoitellen. Kaunis lanka ja kiva kutoa, kun tulee kuvioita itsekseen. ;)

Olen katsellut sitä 7veljeksen lankaakin - voi olla ihan kaunis kudottuna. Nyt valmistui ruskeasävyisenä yksi sukkapari. Seuraavaa kutomisprojektia täyty ihan miettiä. Alkaa joulu olla niin lähellä...